Τα διαφημιστικά φυλλάδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλαπλούς σκοπούς. Μια επιχείρηση μπαίνει στη διαδικασία εκτύπωσης διαφημιστικών φυλλαδίων αν 5000 A6 διπλή όψηπρόκειται να διαφημίσει ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία, μία προσφορά για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μία εκδήλωση, υπηρεσίες delivery ή ακόμα και την ίδια την επιχείρηση και τα προϊόντα της γενικά.

Είναι ένα άμεσο διαφημιστικό μέσο στο οποίο πρέπει να γίνει πολύ προσεκτική επιλογή ποιότητας χαρτιού και μεγέθους, ώστε να μην υπάρξει απώλεια ούτε σε χρήματα, ούτε σε αποτελεσματικότητα. Ανάλογα με το σκοπό του φυλλαδίου και αυτού που εκπροσωπεί επιλέγεται η ποιότητα που θα σας γλιτώσει χρήματα ή η ποιότητα που θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας. Για τη δεύτερη περίπτωση, πρόκειται για ένα φυλλάδιο εκπρόσωπο της επιχείρησής σας που ο πελάτης θα κρατήσει για να πληροφορηθεί για τις υπηρεσίες σας και όχι κάποιο φυλλάδιο με στόχο την αναγνωρισιμότητα το οποίο δε θα μείνει για πολύ στα χέρια του υποψήφιου πελάτη. Στην τελευταία περίπτωση έχουμε μόνο 1 δευτερόλεπτο να κρατήσουμε το ενδιαφέρον του υποψήφιου πελάτη. 

Εμπιστευθείτε σε μας το σχεδιασμό, τη μακέτα του διαφημιστικού φυλλαδίου. Έτσι λαμβάνουμε εμείς την ευθύνη να κρατήσουμε τα μάτια του αναγνώστη τόσο όσο χρειάζεται για να διαβάσει το κύριο διαφημιστικό μήνυμα που έχουμε σκοπό να του δώσουμε.

 Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα>Η παράδοση γίνεται σε 10 έως 15 εργάσιμες.
>Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
>Οι τιμές αφορούν μόνο την εκτύπωση.
>Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται η μακέτα και ο Φ.Π.Α.

Προδιαγραφές αρχείου:
Pdf ή jpg 300dpi, CMYK, 2mm ξάκρισμα

Latest from

Related items (by tag)

back to top